Sevn Alias brengt zijn nieuwe album ‘Recasso’ uit met een bijzondere video

Het album, dat via zijn eigen label 1OAK uitkomt in samenwerking met Top Notch, bevat 14 nummers met onder andere samenwerkingen met Mr. Probz, Candy Dulfer, Josylvio en Beenie Man, de wereldwijde dancehall legende bekend van o.a. ‘Girls Dem Sugar’. ‘Recasso’ is de derde in de trilogie die begon met ‘Precasso’ en vorig jaar werd opgevolgd door zijn nummer één album ‘Picasso’.

De pas 21-jarige Sevn staat bekend als een van de meest bekwame rappers van Nederland en lijkt met woorden te kunnen toveren. Zijn soms onnavolgbare teksten zijn verweven als een spinnenweb, zonder in te boeten aan melodieuze hooks. Tel daarbij een onuitputtelijke energie op die zorgt voor een waterval aan creativiteit en de uitkomst is maar liefst acht projecten in drie jaar, naast de vele featurings en live-optredens op onder andere Lowlands en Pinkpop.

Sevn: “Voor ‘Recasso’ moest ik kiezen uit meer dan 100 tracks en dat was lastig, maar voor mij is het album met deze tracklist nu compleet. Er staan verschillende vibes op en zo heb ik het hele albumproces ook ervaren. Het album voelt als een soort closure voor de afgelopen periode, maar ook als een nieuw begin voor alles wat er gaat komen met m’n volgende album.”

Voor zijn huidige hitsingle ‘Mag Het ff Lekker Gaan’, waar hij wordt bijgestaan door Josylvio, zijn de heren naar Egypte gevlogen om een van de meest bijzondere video’s van dit jaar te schieten. Regisseur Sharif Abdel Mawla (‘7 Marokkanen en Jos’, ‘SHRIMPF’) laat wederom zien waarom hij zich mag rekenen tot een van de meest talentvolle regisseurs die Nederland rijk is. De video is te zien op het Youtube-kanaal van 1OAK.

Zaterdag 1 september lanceert Sevn in samenwerking met Amsterdams kledingmerk Daily Paper zijn eigen lijn trainingspakken “7A”. Deze zijn exclusief te koop vanaf 13:00 uur in hun winkel op het Centraal Station, waar Sevn ook aanwezig zal zijn.

Sevn Alias

Share in
Tagged in