‘RWINA’ IS DE OFFICIËLE SOUNDTRACK VOOR DE SERIE MOCRO MAFFIA

Vrij vertaald betekent RWINA in het Arabisch “chaos”; wanneer er een spreekwoordelijke bom is ontploft en de situatie uitmondt tot chaos. ‘RWINA’ is dan ook de naam van de officiële soundtrack van de fictieve Videolandserie ‘Mocro Maffia’ die de chaos laat zien in de Amsterdamse onderwereld. In samenwerking met La Foux werden tientallen rappers bij elkaar gebracht met de opdracht de Videolandserie muzikaal te ondersteunen met tien verschillende tracks. Vanaf 11 oktober is de serie ‘Mocro Maffia’ alleen bij Videoland te zien.

Het resultaat is de soundtrack “RWINA”, bestaande uit 10 tracks met daarop bijdragen van maar liefst 19 rappers: Appa, BKO, CHO, D-Double, Hef, Jayboogz, Jayh, JBOY, Jermaine Niffer, JoeyAK, Josylvio, Kempi, Kevin, Momi, Murda, Sevn Alias, Vic9, Woenzelaar & Young Ellens. 

In aanloop naar de EP release is op 5 oktober de eerste track “Killer Instinct” uitgebracht. Een track van Appa, Momi én multi-platinum artiest Josylvio. 

‘RWINA’ zal 19 oktober uitgebracht worden onder platenmaatschappij La Foux.

Share in
Tagged in