Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover – de release van Josylvio z’n vijfde album “Abu Omar”. 

“Abu Omar” is de Arabische vertaling van ‘vader van Omar’ waarmee Josylvio de nadruk legt op het vaderschap en de bijzondere band die hij heeft met zijn first-born, Omar. Dit wordt versterkt door de mooie en zeer persoonlijke albumcover waarop Joost te zien met zijn gezin.

Enkele gastbijdragen op “Abu Omar” worden geleverd door ware Nederlandse hiphop legendes, zoals Kevin, Hef, Adje, Lijpe, maar ook de HCG-artiesten KA en Sam J’taime, en jonge nieuwkomer in de scene – Yssi SB. Deze samenwerkingen, in combinatie met de zeer muzikale, old school producties van o.a. Esko, OG Vibez, Spanker en Project Money, zijn de juiste elementen die het geheel volledig afmaken. 

Stream “Abu Omar” hier

Share in
Tagged in