Biography

Ucahzo Hoogdorp (6 April 1992), beter bekend als ‘Caza’ is actief als schrijver en artiest. Met een vader actief in zijn eigen muziekstudio groeide hij op in een omgeving omringt door muziek. Hierdoor werd hij geïnspireerd om zichzelf verder te ontwikkelen als artiest. Al op jonge leeftijd was hij te vinden in het Nederlandse clubcircuit waar hij DJ's ondersteunde als veel gevraagd host in de Dance & Urban scene.

Zo kwam hij in 2015 met zijn debuut EP Kimpeman (2015) met onder andere een samenwerking met Def Ryhmz. Daarnaast tourde Caza onder meer met Ronnie Flex, Bokoesam en Jebroer. Verder werkte hij ook samen met onder andere Jonna Fraser, Murda, Dopebwoy, Josylvio, Jebroer en GLOWINTHEDARK.

Zijn eerste grote clubhit had Caza samen met Rush Hour in 2017 met de club banger “Oh Na Na” ft. Keizer & Dopebwoy die momenteel meer dan vier miljoen streams heeft op Spotify. Dit jaar zorgde hij voor een nieuwe clubhit “Even Dansen” met ‘DJ Dylvn’ die de Nederlandse charts bestormde in de eerste week op plek nummer 13.

Behalve zijn eigen tracks interesseert Caza zich al langere tijd in het produceren van muziek. Zijn creativiteit weerhoud hem niet om meerdere innovatieve stijlen te introduceren. Dat motiveerde hem om tracks te co-produceren voor andere urban artiesten. Daarnaast ontpopt hij zich als een gewaardeerd schrijver voor artiesten. Zo schreef Caza mee aan “Slangen” en  “Ben Je Down” en zijn laatste release “Slide” met Famke Louise die allen meer dan 8 miljoen streams hebben opgeleverd op Spotify.  Caza schreef ook voor Gio, Sigourney K, Ronnie Flex. en rapgame diva I Am Aisha teksten en leverde coproducties.

Caza is een artiest die in afzienbare tijd mooie stappen heeft gemaakt om zijn muziek loopbaan naar een hoger plan te tillen, zowel achter de schermen als op de voorgrond. Zo werkt hij ook op internationale basis samen met DJ/Producers. Dat Caza van alle markten thuis is dat wordt hier nog eens bevestigd.

Momenteel is Caza getekend bij No Label en wordt gemanaged door Boss Business Group. Caza valt onder La Foux Publishing.

Updated: September 2018

Management

Contact:
rodi@bossbusinessgroup.com

Publishing

Contact:
Info@lafouxmusic.com

Booking

Capitol Bookings
Info@capitolbookings.com