Biography

Kevin a.k.a. Slowflowanimal (1994) heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken. De in Rotterdam geboren en getogen rapper van Nederlandse/Britse afkomst, rapt voornamelijk in de verhalende vorm. Hij schetst met woorden een beeld van hoe hij het leven om zich heen ziet en over wat hij zelf mee maakt.

Van jongs af aan droomde hij van een voetbalcarrière en speelde hij in zijn kindertijd al op hoog professioneel niveau. Vanaf zijn zestiende levensjaar begon hij zich af te zetten van dit droompad en begaf hij zich vaker op straat om grenzen op te zoeken. In een lokaal buurthuis in Rotterdam vroeg Kevin om één kans om zijn raps te laten horen aan de oprichters van Rotterdam Airlines. Diezelfde avond werd hij teruggebeld en de rest van het verhaal is history.

In 2016 bracht Kevin zijn debuut EP “Kleine Versnelling” uit. Na een dag stonden alle 9 tracks in de Nederlandse top 50 van Spotify. Zijn track “Waarom” featuring Sevn Alias is inmiddels platina alsmede ook overige tracks waar hij onderdeel van uitmaakt. Zo heeft hij voor de volgende tracks een platina plaat mogen ontvangen: “Beetje Moe”, “Turnen” (Sevn Alias), en gouden platen voor: “Abu Dhabi” (Josylvio), “Doorgaan” (Jairzinho), “Nummer 1” (Gate 16) en “Wazig” (Gate 16).

In de zomer van 2017 heeft hij opgetreden op het ‘WOO HAH festival’ en werd door onder andere 3voor12 geprezen voor zijn ‘strakke’ optreden. Het album “Lente” werd in januari 2018 uitgebracht met daarop o.a de nummer 1 single “Beetje Moe” featuring Lil’ Kleine en Chivv en de track “Sunshine” featuring Sigourney K.

Begin 2019 stond in het teken van Kevin’s 2e studio album genaamd “VRIJ”. “VRIJ” kwam, net zoals “Lente”, binnen op de nummer 1 positie in de album top 100 en kende samenwerkingen met o.a Bizzey, Chivv en Sevn Alias. Later in 2019 lanceert Kevin zijn eigen platenlabel genaamd ‘Animal Stories’. De eerste single op het label is de track “Kilometers (Panna Knock Out Anthem)” ft. Lijpe en behaalt in mum van tijd de gouden status.

Daaropvolgend werkt Kevin samen met Emma Heesters en maken zij samen de track “Mooi” de officiële titelsong van de film ‘De Club Van Lelijke Kinderen’.

Be ready voor 2020!

 

Updated: March 2020

Management

Contact:
info@lafoux.com

If you have any queries, please send a message and we will be in touch soon

Booking

MOJO
Maarten van Vugt
m.van.vugt@mojo.nl