Biography

Kevin a.k.a. Slowflowanimal (1994) heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken. Zoals zijn alias al verklapt doet hij alles in zijn eigen tempo. De in Rotterdam geboren en getogen rapper van Nederlandse/Britse afkomst, rapt voornamelijk in de verhalende vorm. Hij schetst met woorden een beeld van hoe hij het leven om zich heen ziet en over wat hij zelf mee maakt .

Kevin (1994) begon met het schrijven van zijn eerste rapteksten in zijn lokale buurthuis in Rotterdam. Zijn talent werd al snel opgemerkt door twee van de oprichters van Rotterdam Airlines. Onder de vleugels van Rotterdam Airlines bleef de Slowflowanimal van de Nederlandse hiphopscene zich verder ontwikkelen en bracht meer nummers uit.

In 2016 bracht Kevin zijn debuut single ‘Op de block’ uit featuring Emms en in datzelfde jaar ook zijn debuut EP ‘Kleine Versnelling’. Na een dag stonden alle 9 tracks in de Nederlandse top 50 van Spotify. Zijn track ‘Waarom’ featuring Sevn Alias is inmiddels platinum alsmede ook overige tracks waar hij onderdeel van uitmaakt. Zo heeft hij voor de volgende tracks een platina plaat mogen ontvangen; Beetje Moe, Turnen (Sevn Alias) en gouden platen voor: Abu Dhabi (Josylvio), Doorgaan (Jairzinho), Nummer 1 (Gate 16), Wazig (Gate 16) en Sunshine (Lente).

Vorig jaar zomer 2017 heeft hij opgetreden op WOO HAH festival en werd door onder andere 3voor12 geprezen voor zijn ‘strakke’ optreden. In januari 2018 bracht hij het nummer “Niet Alleen” ft. Emms uit als een voorproefje van zijn volgende album “Lente”. Dit nummer 1 album werd in maart 2018 uitgebracht met daarop de nummer 1 single “Beetje Moe” featuring Lil Kleine en Chivv en de track “Sunshine” featuring Sigourney K. Momenteel staat het Lente album op 32+ miljoen streams en is hij nog altijd niet weg te slaan uit de Nederlandse Top 100.

Kevin werkt hard aan zijn nieuwe album vanuit zijn thuisbasis Rotterdam. Hij staat onder management van La Foux en is getekend bij Rotterdam Airlines.

Updated: November 2018

Management

Contact:
info@lafoux.com

If you have any queries, please send a message and we will be in touch soon

Booking

MOJO
Maarten van Vugt
m.van.vugt@mojo.nl