Biography

Tevin Irvin Plaate (1990), alias ‘Spanker’, is een Amsterdamse producer wiens werk al enkele jaren breed beluisterd wordt. Hij is de man achter grote producties zoals de gouden hits “Popalik” van Cho, “Zulke Dingen Doe Je” van IAMAISHA en diverse platina hits zoals “Misschien Wel Hè” van Cho, “Nu sta je hier” en “Shutdown” van SFB, “Rich” van Josylvio, “Wasteman” van Frenna en de driedubbel platina nummer 1 hit “My Love” van Frenna, Emms en Jonna Fraser.

Spanker werkt samen met diverse urban artiesten in zowel binnen- als buitenland, waaronder de internationale supersterren M.I.A. en Chris Brown, maar ook buiten de urban genre werkt hij graag samen met DJ acts waaronder Partysquad, Yellow Claw en DJ Snake.

Naast het leveren van hit producties heeft Spanker ook de rol van executive producer zijn eigen weten te maken door exclusief het album “Geit” van Hef volledig te produceren. Dit album telt maar liefst 14 tracks en kwam binnen op 3 in de Nederlandse album chart.

Spanker wilt ten alle tijden laten zien wat hij in huis heeft en probeert daarom bij iedere track zijn sound te vernieuwen. Ter illustratie van zijn diversiteit en kunnen bracht hij in de zomer van 2018 een eigen album uit genaamd “Ontbijten met Champagne”. Het album staat inmiddels meerdere weken steevast in de Nederlandse Album chart en bevat onder andere de hits “Bende”, “Money Long” en “Vuurwerk”.

Spanker is getekend bij La Foux management waar hij zijn netwerk en producties zal uitbreiden voor zowel nationale en internationale artiesten.

Updated: August 2018

Management

Contact:
info@lafouxmusic.com

If you have any queries, please send a message and we will be in touch soon